Modele in viata compunere

“În Liceu nu prea mi-a plăcut Informatica pentru că mi se părea banală, nu Era nicio provocare. Şi acum o să dau la facultate tot la Informatică, asta pentru că mi-au promis părinţii că o să-mi plătească Facultatea de teatru Dacă FAC şi info. Modelul meu în viaţă e Johnny Depp, e un acteur foarte bun şi AŞ vrea să ajung ca El. din România nu prea, ími plac mai mult lucrurile care vin DIN afară, se Lucrezia mai bine în străinătate “, explică El. modelele în viaţă ALE elevilor de la Onicescu : Mama şi Vitoria Lipan modelul ales trebuie să fie o persoană Care are ONU SCOP clar inuite în viaţă şi Care ISI cunoaşte valoarea, nu cineva care încă ISI caută Drumul. De asemenea, nu trebuie să căutăm susţinere la o persoană Care pretinde că este altceva decat în Realitate. Tot “DIN Familie, Dar la Modul serios” e şi modelul de viaţă al Cristian nei, Colega sa de bancă DIN ultimul an de Liceu: “modelul meu în viaţă e Mama, o dată pentru că e Mama şi al doilea pentru că de la EA am învăţat Lucrul cel mai important , zic eu, să-mi Asum Întotdeauna răspunderea pentru orice AŞ face şi să încerc să nu REPET greşelile făcute “. “Ce-s Cu întrebările astea? Nu VI se par puţin deplasate, că ţin de Viaţa MEA personală, nu înţeleg de ce voi trebuie să vă bagaţi nasul! “, ne-a certat El.” modelul meu în viaţă, Care mĂ inspiră, este Domnul Iisus. Nu, Nu Vreau să dau la Teologie, Dar eu în viaţă mĂ ghidez după Domnul Iisus “, a adăugat tânărul. La Colegiul Naţional “Octav Onicescu”, DIN Bucureşti, Unii absolvenţii de clasa a XII-a se DAU chiar PE EI modele de urmat.

“La ponctul Doi la Română AM de argumentat despre importanţa unui modèle în viaţă. Eu am scris despre rolul pe care îl sont un modèle în Viaţa MEA. Nu am dat niciun nume. Pentru a fi un modèle de urmat nu trebuie să FII o personalitate. Modèle de viaţă pot să CRF chiar eu “, spune una dintre eleve. Modelul ar trebui să fie diferit de Noi. Dacă alegem PE cineva care ne seamănă foarte mult, atunci nu vom beneficia DIN această relaţie. Doar o persoană diferită de Noi ne poate schimba în bine. De aceea, Dacă Noi suntem mai analitici şi mai Conservatori ar fi bine să alegem un mentor care este spontan şi nu ezită să-şi suppose que riscuri. Când alegem un Model în viaţă trebuie să avem însă lui în propriile noastre forţe, să FIM Singuri că putem deveni mai Buni cu ajutorul acestei persoane, să ne cunoaştem bine calităţile.

Modelul nostru doar ne va motiva să dăm ce avem mai bun, Dar Noi trebuie să ştim că avem aceste abilităţi de a ne dezvolta. Încrederea în sine este esenţială pentru a putea construi o relaţie Bună cu modelul, scrie Wikihow.com. Modelul pe care îl alegem trebuie să ne ajute să devenim Noi Cât mai Buni, Dar rămânând Noi Înşine, deci nu trebuie să copiem stilul lui de viaţă. Important este ca El să ne ajute să ne dezvoltăm Personal şi Profesional, să ne ghideze. De aceea este mai bine să alegem ca modèle o persoană pe care o cunoaştem, nu o vedetă aflată la MII de kilométrage tri distanţă. Modelele la Capitală: Mama şi Tata, Dar şi David Beckham Fuego, astuce mai “mişto” decat Bill Gates, Dar bătut de Chuck Norris formaţia ştiinţifică a lui Freud a Rămas de o importanţă Capitală în munca sa – cel puţin în propria lui imagine despre EA. în Scrieri precum proiect de PSIHOLOGIE scris în 1895, délivré în 1950, Freud ISI afirmă intenţia de a găsi o bază fiziologică şi materialistă pentru teoriile sale despre psihicul Uman.

Posted in Uncategorized