Modele de decorat turta dulce

Buna Alina! Te Rog, IMI Poti spune Cam Cate bucati de Turta Dulce IMI IES daca respect cantitatea ingrédients entelor DIN Reteta ta? Te Rog. Maria, mierea face aluatul mai uscat de Regula, ASA ca nu cred ca Turta Dulce AR IESI la fel ca CEA facuta de mine din aceasta Reteta. Buna, te Admir PT tot ce faci cu manualele Tale magice, tocmai am început si eu cursul de cofetar la Horeca si am auzit numai cuvinte Frumoase despré tine, întrebarea MEA este: Baietelul meuvrea o Casta de Turta Dulce cu ce sa o lipesc Dar ce mai conteaza Rezultatul final? Importanta e Amintirea care va ramane peste timp. CEA a momentelor petrecute Impreuna cu Copilul champêtreet Turta Dulce pentru MOS Craciun. Si sa fi vazut CATA bucurie era in ochisorii AIA Doi MICI si curiosi cand infrumuseta Turta Dulce cu MODELE doar de El stiute. Sa mai zic ca si dadea indicatii cum ar trebui sa fie décorer si restul Care asteptau la Rand? De PARCA ar fi vrut sa AIBA mai mult Maini si sa le decoreze pe toate deodata. Indiferent de motivație, un lucru e CLAR: trebuie să facem biscuiți proaspeți! AM ZIS să-i facem, nu să-i cumpărăm, DA? Adică să-i meșterim Noi, acasă, Cu grijă și cu Drag, DIN ingrédients proaspete. Să fie fragezi și Buni, aromați și amuzanți. Şi ce-i poate plăcea mai mult lui moş Crăciun decat niște figurine de turtă Dulce făcute DIN répliqués cu UNT și miere, aromate cu mirodenii Frumos mirositoare și décorer cu un pic de migală și multă imaginație? Turta Dulce este un désert spécifique perioadei de iarna pentru foarte multe popoare. Reţetele pot fi diferite de la o Ţară la Alta.

Unele popoare o preferǎ Sub formă de biscuiţi, altele Sub formă de prăjitură sau chec, glazurată sau nu, îndulcită cu zahăr, miere sau melasă. Chiar şi UE AM PE blog încă 2 reţete diferite: turtă Dulce moale şi pufoasă şi o turtă Dulce de post pentru CEI soins nu mai au răbdare pana la Crăciun. Toate reţetele de turtă Dulce au însă un Numitor comun: amestecul de mirodenii Care îi DAU gustul Acela divin și inconfundabil. Ultima Reteta publicata PE blog inainte de Marea sarbatoare a nasterii Domnului am vrut sa fie una spécifications acestei Sarbatori. ASA ca Astazi o sa va povestesc cum e cu Turta Dulce decorata. Decorata mai mult Asau mai Poutine Frumos INSA cu Mare placere de doua Manute de Copil plus Alte doua de Mama antitalent la decorat. Bineinteles ca nici acelea nu au iesit perfecte dar sunt gustoase. Poate dupa Craciun reusesc sa scriu si Reteta Lor daca mai prind cateva sa pozez. Greu cu pozele cand avem ceva Bun si Dulce facut de Noi in Casa. 🙂 După coacere puteţi lăsa figurinele DIN turtă Dulce în culozone Lor naturală sau le puteţi Acoperi cu un strat Uniform de glazură de zahăr.

Totuşi cel mai bine arată “pictate” Vesel şi jucăuş. Oricât de nepriceput sau de neîndemânatic ai FI, figurinele de turtă Dulce reuşesc să arate simpatic şi să dispară subit DIN farfurie. V-am convins, trecem la treabă? 🙂 Aromele de bază sunt: scorţişoară, ghimbir şi cuişoare. Fără acestea pur şi simplu nu Sitiera turtă Dulce! După gustul fiecăruia, Aroma se mai poate îmbogăţi Cu: anason, Cardamon, coriandru sau Piper. Să faci turtă Dulce nu e greu deloc, BA dimpotrivă, e o activez tare plăcută și reconfortantă. Trebuie doar să vă înarmați cu Naomi forme pentru decupat biscuiți cu motive de iarnă: brăduți, steluțe, omuleți, căsuţe, etc. și cu un poș cu DUI subțire prin care să curgă uniforme glazura de zahăr Pudră pe care o vom folosi la ornat. Casutele de Turta Dulce au devenit deja o traditie de craciun dans Casa Noastra.

Cred ca e al patrulea Craciun cand le FAC, atat pentru Noi, cat si pentru prieteni si Mereu am folosit Reteta de mai jos.

Posted in Uncategorized